Η Bruno Coffee Stores υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα έγινε η 23η χώρα που υπεγράφη η Χάρτα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας υλοποιείται από το ΚΕΑΝ -Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας υπογράφηκε από τη Bruno Coffee Stores στη Λάρισα από τη Digital Marketing Manager της εταιρείας, κα Κυλινδρή Χρύσα, η οποία δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δηλώνουμε πλέον και έμπρακτα την αποδοχή της Διαφορετικότητας σε κάθε της έκφανση!»

Η δήλωση του Προέδρου του ΚΕΑΝ και Ιδρυτή του Diversity Charter Greece, Σταύρου Μηλιώνη:

«Η αλυσίδα Bruno Coffee Stores, με έδρα τη Λάρισα και με 100 stores ανά την Ελλάδα όπου μέσα από τα πρωτοποριακά καταστήματά της, προωθεί εξαιρετικά προϊόντα καφέ και άλλα είδη τα οποία έχει αναπτύξει, έγινε μέλος της  Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η υπογραφή της Χάρτας, που έγινε στην πόλη της Λάρισας, τη βάση των Bruno Stores, στο πλαίσιο της επίσκεψης μας για να ενημερώσουμε τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας αναφορικά με τη Χάρτα, έχει ιδιαίτερη αξία διότι αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη ότι οι  επιχειρήσεις της περιφέρειας είναι εξίσου ευαισθητοποιημένες σε θέματα Diversity και Inclusion. Eμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε στους ανθρώπους των Bruno ότι θα είμαστε δίπλα τους στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πολικών για την για την υγιή ένταξης διαφορετικών ανθρώπων στο εργασιακό περιβάλλον. Τους καλωσορίζουμε».