Νέα διπλή πανελλήνια διάκριση για την Bruno Coffee Stores

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Bruno Coffee Stores κατακτά δυο κορυφαία βραβεία στον πανελλήνιο θεσμό Coffee Business Awards 2022, κερδίζοντας 2 βραβεία silver, ένα ως καλύτερη αλυσίδα franchise στην Ελλάδα και ένα για την άψογη εικόνα και στρατηγική στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Bruno Coffee Stores για ακόμη μια χρονιά ξεχώρισε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, στις κατηγορίες: Top Coffee Chain Franchise & Top Coffee Chain in Social Media.

Νίκος Παπαλέξης, Σύμβουλος marketing & Ανάπτυξης δικτύου

«Διπλά χαρούμενοι, και φέτος συνεχίζουμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά αναπτύσσοντας καινούρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2023 θα μας βρει με ανοίγματα σε νέες αγορές όπως αυτή της Κρήτης και της Κύπρου, ενώ προχωράμε σταθερά την τοποθέτηση μας στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις με 14 νέα καταστήματα».

Χρύσα Κυλινδρή, Digital Marketing Manager

«Για εμένα η κατάκτηση του βραβείου Top Coffee Chain in Social Media αποτελούσε προσωπικό στοίχημα. Η εταιρεία μας απέκτησε σχετικά πρόσφατα in house τμήμα Digital Marketing, δίνοντας βαρύτητα στο Social Media Marketing και την online επικοινωνία ως αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής που ακολουθούμε για την προβολή μας, την προσέγγιση του κοινού και την επίτευξη των στόχων μας».