Εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ιστορία των Bruno Coffee Stores ξεκινά το 2008 με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Λάρισα, από τον ιδρυτή της αλυσίδας κ. Κώστα Αναστασίου.

Έπειτα από μεγάλη έρευνα και πολυάριθμες δοκιμές, καταλήξαμε στις μοναδικές αποκλειστικές συνταγές μας, με βάση τις οποίες παρασκευάζονται τα ροφήματα, τα γλυκά και τα snacks που απαρτίζουν τον κατάλογο των Bruno. Αφιερώσαμε χρόνο δοκιμάζοντας συνδυασμούς πρώτων υλών, μηχανολογικού εξοπλισμού και εξοπλισμού σερβιρίσματος, πριν καταλήξουμε στις συγκεκριμένες επιλογές που αποτελούν και τον κορμό της τεχνογνωσίας μας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Είµαστε παθιασµένοι µε τον καφέ και προσπαθούμε κάθε φορά που απολαμβάνετε έναν καφέ Bruno η εµπειρία να παραµένει πάντα υπέροχη και αξέχαστη.

Τα καταστήματα μας έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και ταυτόχρονα διαθέτουν μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, προσφέροντας στον επισκέπτη μια εμπειρία χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Το προσωπικό µας εκπαιδεύεται συστηματικά, και τα προϊόντα μας περνούν από τεχνικούς ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα

Κάθε μέρα δημιουργούμε στο εργαστήριο μας αλμυρά και γλυκά σνακ µε τα πιο αγνά υλικά, τα οποία φτάνουν κάθε μέρα σε όλα τα Bruno, μέσω του άρτιου δικτύου διανομής μας. Στις βιτρίνες μας θα βρείτε απολαυστικά σάντουιτς, υπέροχα παγωτά, νόστιμα cookies και πολλές ακόμα επιλογές για να συνοδέψετε τον καφέ σας.

Με λίγα λόγια, Bruno σημαίνει απολαυστική εμπειρία καφέ, κάθε φορά!