Εταιρεία

Η ιστορία Bruno Coffee Stores ξεκινά το 2008 με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στην οδό ηρώων Πολυτεχνείου από τον ιδρυτή της αλυσίδας Κώστα Αναστασίου. Η ανάπτυξη του brand βασίζεται από την πρώτη στιγμή στο τετράπτυχο Ποιότητα, Σεβασμός στον πελάτη, προμηθευτή, το προσωπικό, αλλά και στο περιβάλλον, Τεχνογνωσία για όλες της φάσης λειτουργίας και παραγωγής και Καινοτομία στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Πριν ακόμη την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος είχαν αφιερωθεί εκατοντάδες από εργατοώρες σε έρευνα και δοκιμές για τη δημιουργία των μοναδικών και αποκλειστικών συνταγών, με βάση τις οποίες παρασκευάζονται τα ροφήματα, τα γλυκά και τα snacks που απαρτίζουν τον κατάλογο του Bruno. Αφιερώθηκε χρόνος για συνδυασμούς πρώτων υλών, μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και εξοπλισμού σερβιρίσματος, πριν να καταλήξουμε στις συγκεκριμένες επιλογές που αποτελούν και τον κορμό της τεχνογνωσίας μας.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και στα κριτήρια επιλογής των στελεχών και του προσωπικού των καταστημάτων, όπως και στην κατάρτιση εκπαιδευτικού προγράμματος για την ορθή μετάδοση της εργασιακής πρακτικής για κάθε θέση στο Οργανόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και  της φιλοσοφίας Bruno.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στα Bruno Coffee Stores η φιλοσοφία µας είναι απλή.

  • Καλός καφές. Iσως ο καλύτερος της πόλης.
  • Απολαυστικά γλυκά και σνακ.
  • Φιλική εξυπηρέτηση.
  • Ζεστή ατµόσφαιρα.

ΑΡΧΕΣ

  • Σταθερά υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση χάρη στην τεχνογνωσία µας.
  • Σεβασµός στον επισκέπτη.
  • Καινοτόµες προτάσεις που διακρίνονται.

Είµαστε παθιασµένοι µε τον καφέ. Γι’ αυτό προσπαθούµε κάθε φορά που απολαµβάνετε έναν καφέ Bruno η εµπειρία να παραµένει το ίδιο υπέροχη και αξέχαστη.

Για να το πετύχουµε αυτό εκπαιδεύουµε το προσωπικό µας συστηµατικά δίνοντας έµφαση στη δηµιουργία ενός καλού καφέ σε συνδυασµό µε ένα ζεστό χαµόγελο.

Την ίδια έµφαση δίνουµε και στην ατµόσφαιρα η οποία είναι ζεστή και οικεία. Ένα µοντέρνο περιβάλλον, όπου ο καθένας µπορεί να αισθανθεί άνετα περνώντας χρόνο µε φίλους ή απλά χαλαρώνοντας µε µια εφηµερίδα.

Δεν προσφέρουµε όµως µόνο καφέ. Κάθε µέρα δηµιουργούµε στην κουζίνα µας, µε τα πιο αγνά υλικά, τα δικά µας σνακ και γλυκά, όλα χειροποίητα!

Και επειδή προσπαθούµε να γινόµαστε καλύτεροι, ακούµε όλες τις προτάσεις µε προσοχή και τις κάνουµε πράξη.

Με λίγα λόγια Bruno σηµαίνει απολαυστικός ελεύθερος χρόνος για όλες τις ώρες της ηµέρας.