Franchise

BRUNO_FRANCHISE_PAGE_STORES

BRUNO_FRANCHISE_TITLE_01

Η ιστορία μας ξεκινά το 2008 µε τη λειτουργία του πρώτου καταστήµατος στην οδό ηρώων Πολυτεχνείου από τον ιδρυτή της αλυσίδας τον κο Κώστα Αναστασίου.

Η ανάπτυξη του brand βασίζεται από την πρώτη στιγµή στις αξίες μας:

  • Σεβασµός στον πελάτη, στους συνεργάτες, στους προμηθευτές, στο προσωπικό μας
  • Διαφάνεια και εμπιστοσύνη στις συνεργασίες μας
  • Δέσμευση για συνεχή έρευνα και εξέλιξη

Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος έθεσε τα θεμέλια ενώ το ανήσυχο πνεύμα του κου Αναστασίου και η εμμονή του στην ποιότητα αποτέλεσαν τα συστατικά για την συνεχή βελτίωση και εμπλουτισμό του concept.

Η ομάδα του BRUNO γνωρίζοντας πως το πιο σημαντικό κεφάλαιο είναι οι άνθρωποι δίνει ιδιαίτερη σημασία από την πρώτη στιγμή στην επιλογή προσωπικού. Σχεδιάζονται ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την ορθή μετάδοση της εργασιακής πρακτικής αλλά και της φιλοσοφίας Bruno. Δημιουργείται πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο και η ομάδα στελεχώνεται από επαγγελματίες του χώρου. Κάθε κίνηση εφαρμόζεται, πιλοτάρετε στα εταιρικά καταστήματα και βελτιώνεται.

Η επέκταση της επιχειρηµατικής δραστηριότητας υπήρξε δυναµική. Η µελέτη της αγοράς µέσα από τη ζήτηση των καταναλωτών κατέδειξε την ανάγκη δηµιουργίας και ανάπτυξης τόσο ενός συστήµατος διανοµής (delivery), όσο και τη λειτουργία καταστηµάτων ταχείας εξυπηρέτησης (take away), εκ των οποίων το πρώτο λειτούργησε στην κεντρική Λεωφόρο Γεωργιάδου στην έξοδο της πόλης προς Ελασσόνα, Κοζάνη, ακολουθούµενο άµεσα από το Bruno Coffee Store στην καρδιά της πόλης στη συµβολή των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου και Πατρόκλου. Σχεδόν παράλληλα ξεκινά τη λειτουργία του το κατάστηµα στην οδό Βόλου, στην έξοδο της πόλης προς τα παράλια του Νοµού Λάρισας και την επαγγελµατική περιοχή.
Στόχος ανάπτυξης είναι η λειτουργία καταστηµάτων Bruno σε όλη την επικράτεια µε τη µέθοδο της δηµιουργίας συνεργαζόµενων επιχειρήσεων, στις οποίες θα µεταφέρεται η φιλοσοφία και τεχνογνωσία µε αποτέλεσµα τη µύηση του επενδυτή στα µυστικά του «καλού café».

BRUNO_FRANCHISE_TITLE_02

BRUNO_FRANCHISE_TITLE_03

Αναγνωρισμένο Brand Name

Τεχνογνωσία

Τo Bruno δεν είναι εφήμερη μόδα αλλά η αξία του είναι διαχρονική.
Σ’ένα φιλικό περιβάλλον ο απολαυστικός καφές και τα μοναδικά ροφήματα γίνονται καθημερινή ανάγκη για όλους μας.

Ευέλικτο Franchise
Η εταιρεία μας διαθέτει ένα ευέλικτο franchise με επίκεντρο και προτεραιότητα τη κερδοφορία του franchisee.

Δεν υπάρχουν royalties

Διασφαλίζουμε χαμηλό food cost
Δεν αγοράζετε όλα τα προϊόντα από τη μητρική εταιρία αλλά σας μαθαίνουμε πώς να τα παράγετε με το χαμηλότερο κόστος όπως το κέικ και τα σνακς.

Γρήγορη Απόσβεση
Η απόσβεση ενός καταστήματος Bruno υπολογίζεται ανάλογα με τη περιοχή, το ενοίκιο και το μέγεθος του καταστήματος από 1,5 μέχρι και 2,5 χρόνια.

Διασφάλιση περιοχής
Η διασφάλιση μιας περιοχής είναι αρχή μας για να μπορεί η επιχείρηση να είναι υγιής και αποδοτική.

Συνεχής Εκπαίδευση Προσωπικού

Ευρεία Εταιρική & Προϊοντική Διαφήμιση

Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση
Η αρχιτεκτονική – διακοσμητική φιλοσοφία των Bruno έχει προβλέψει την ανακαίνιση κάθε καταστήματος που θα χρειαστεί να γίνει στη 5ετία, έτσι μ’ ένα ανώδυνο οικονομικά lifting και ενώ ο επενδυτής θα έχει αποσβέσει, σε αυτό το διάστημα, τα χρήματα του 2 φορές, η επιχείρηση θα έχει πάρει νέα πνοή.

 

 

Δείτε την επενδυτική Πρόταση

 

Θέλεις να ανοίξεις το δικό σου Bruno;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Περισσότερες Φωτογραφίες